Sarjajumbo kaatoi Topan

JuliusSiltanen, Leki-TP-49
16-vuotias Julius Siltanen suoritti ensiesiintymisensä Topan edustusjoukkueessa, ottelussa LeKI-futista vastaan.

Toijalan Pallo-49 lähti hakemaan vieraspisteitä sunnuntaina 5. kesäkuuta Sääksjärven tekonurmelta. Vastassa ollut Lempäälän LeKi-futis ei kuitenkaan ollut vieraskorea. LeKi-futis otti kauden avausvoittonsa 3-1 (2-0) lukemin.

Kymmenen asteen koleudessa oli vieraiden peliesitys jähmeää. Kotijoukkueella oli kahden tehdyn maalin lisäksi mahdollisuudet ainakin toiseen mokomaan. LeKi:n maalintekijät avausjaksolla olivat Ville Viitaharju sekä Janne Lehtimäki. Topan alakerrasta juostiin yllättävän helposti läpi. Eikä omaa hyökkäyspeliä saatu juurikaan toimimaan.

Toinen puoliaika tarjosi hivenen aktiivisempaa esitystä vierailta. Mutta kyllä edelleen alakerralla riitti vaikeuksia. Topa kavensi 2-1:een 78 minuutilla. Jesse Järvi passasi vapaapotkun veljensä Jirkan lapikkaaseen. Tämän tarkka sijoitus osui alanurkkaan.

Julius Siltanen ensi kertaa Topan edustusjoukkueessa

Kymmenen minuuttia myöhemmin teki loppunumerot läpiajosta Panu Niskanen. Ensiesiintymisensä Topan edustusjoukkueessa suoritti 16-vuotias Julius Siltanen.

Ehkä peli kulkee taas juoheammin kun Topa pääsee kotoiselle luonnonnurmelle. Keskiviikkoillan vastustaja on Kangasalan Voitto. Ottelu Keskusurheilukentällä alkaa kello 19.

TP-49 kokoonpano LeKi-futis-ottelussa 5.6. Juho Laine, v, Janne Hevonoja, Mikko Tromstedt, Jukka-Pekka Jyrämö ( C ), Sampsa Laakso (46. Jirka Järvi), Miikka Innala (86. Julius Siltanen), Jesse Järvi, Ville Ojala, Joonas Pietikäinen, Ere Salmi, v, Mikko Alahäivälä. Toipilaana ollut Toni Niskala jakoi tähdet Topan parhaille. 3 Juho Laine. 2 Jukka-Pekka Jyrämö. 1 Janne Hevonoja.