Laukka pilasi Jaqueline Mon Amin Voimaliigan

Akaalainen lämminveritamma Jaqueline Mon Ami oli vihjaajien ja pelaajien suosikki keskiviikkona Vermon ravien 3 100 metrin Voimaliigassa. Timo Leivon silmäterä parahti lähtökiihdytyksessä laukalle, joka maksoi hyvät juoksuasetelmat ja ehkä myös odotetun voiton.

Kylmäkoskelainen tamma eri kuitenkaan lannistunut nopeasti korjaamastaan väärästä askellajista, sillä kolmen kilometrin aikana ehtii tapahtua paljon. Varsin pehmeänraskaalla radalla Jaqueline Mon Ami eteni hivuttaen kirikierroksella kärkeä kohti, ja maalin lähestyessä se oli vahvalla iskuetäisyydellä kamppailemaan hyvistä sijoituksista. Lopputuloksena oli puolentoista tonnin arvoinen kakkossija ajalla 19,8 urjalalaisen Markku Niemisen tallin Pariisin kävijän Quite An Avengerin (19,0) jälkeen.

Vermon illassa omassa startissaan neljänneksi ravasi akaalaisen Janne Uotilan Misty McCool (19,4a), joka sai nyt lohtua edelliskisojen hylkäyksestä ja 11. sijasta. Viisivuotiasta tammaa treenaa Vesa Uotila, ja kuskin pukilla merkit näytti yli 7 400 voiton mies Antti Teivainen.