Marko Lehmusvirralle kaksi luokkavoittoa

Valpaan sulkapalloilija Marko Lehmusvirta on saavuttanut kaksi luokkavoittoa kansallisissa sulkapallokisoissa. Keravan kansallisissa 14. helmikuuta Marko Lehmusvirta ja Heli Sandelin toivat B-luokan sekanelinpelin  voiton kotiin. Viikkoa myöhemmin oli vuorossa Vantaan Tähtikisat ja voitto heltisi samassa luokassa. Tällä kertaa parina oli Vantaan Mia Petra.

Keravalla  Marko Lehmusvirta ja Heli Sandelin hallitsivat B-luokan sekanelinpeliä ylivoimaiseen tapaan. Semifinaalissa oli vastassa Robin Herlin ja Mia Petra pääkaupunkiseudulta. Voittoluvut ottelusta olivat selvät 21-12, 21-14. Finaalissa vastaan asettautuivat Helsinkiläiset Tomi Vuorivirta ja vielä viime syksynä Valppaan väreissä pelannut Emmi Heikkinen. Kyyti oli kuitenkin heillekin kylmää. Pisteet 21-14, 21-12.

Viikkoa myöhemmin pelipaikka oli vielä vähän etelämpänä Vantaalla ÖIF:n Tähtikisoissa. Parikin vaihtui järjestävän seuran Mia Petraksi. Ottelut olivatkin jo huomattavasti tiukempia.

Semifinaalissa vastassa olivat kakkossijoitetut Veera Lehtisalo ja Jan Salmela Espoosta. Ottelussa edettiin pitkän kaavan mukaan kolmeen erään. Ensimmäinen erä oli vielä yhteispelin hakemista ja tappio tuli 14-21. Toisessa erässä yhteispeli sujui jo paremmin ja voittopisteet olivat 21-18. Kolmas erä tuli sitten jo näytöstyyliin 21-7. Finaalissa tuli vastaan Hämeenlinnan Krista Salonen ja Helsingin Toni Vahevaara. Ottelusta muodostui jälleen kolmieräinen, ensimmäinen erä 21-15, toinen 17-21. Ratkaiseva kolmas erä voitollisesti 21-17.