Kylmäkoskella vietetään talvitapahtumaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Kylmäkoskella järjestetään ystävänpäivänä 14.2. perhekirkko kello 10. Perhekirkon jälkeen seurakuntatalossa on talvitapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Tarjolla on hernekeittoa, lapsille kasvomaalausta ja askartelua.  Kirjakirppikseltä voi tehdä löytöjä ja auttaa samalla syrjäytymisvaarassa olevia nuoria, sillä kirppiksen tuotto kohdistuu myös Yhteisvastuulle.

Seuraavana sunnuntaina 21.2. kello 10 Kylmäkosken kirkossa jatkuu vierailevat saarnaajat -sarja, kun Urjalan seurakunnan eläkkeelle jäänyt kirkkoherra Kauko Keränen tulee saarnavieraaksi. Kirkonmenojen jälkeen voi jatkaa kinkereille, joiden aiheena on Isä meidän -rukous. Kinkeripaikat löytyvät kirkollisista ilmoituksista tai Akaan seurakunnan nettisivuilta.

Kuukauden viimeisenä sunnuntaina 28.2. Kylmäkosken iltakirkossa kello 17 lauletaan Katri Helenan lauluja. Kirkonmenoihin on valittu kappaleita, jotka kertovat ihmisen elämänkaaresta lapsuudesta vanhuuteen, kuten Katson sineen taivaan, Lintu ja lapsi sekä Mun sydämeni tänne jää.

Riina Saastamoinen