Marko Lehmusvirta ja Mikko Vuorinen sulkapallovoittoon Eurassa

Toijalan Valppaan Marko Lehmusvirta ja Mikko Vuorinen voittivat B­luokan nelinpelin Euran sulkapallon syyskisoissa. Lisäksi Sonja Lius saavutti kisoista kaksi kakkossijaa.

Lehmusvirta ja Vuorinen lähtivät kisaan kakkossijoitettuna ja pitivät sijoituksensa kisan loppuun asti jopa parantaen sitä yhdellä sijalla. Semissä oli vastassa Turun pari Petri Hellström ja AriPekka Tuomi. Voitto siitä tuli tiukan taiston jälkeen 22–20, 21–19. Finaalissa tuli vastaan pari Janne Mäkilä/Tommi Thessler Porista. Valppaan pelaajat voittivat rutiinilla 21–11, 21–13.

Sonja Lius pelasi naisten A­luokassa hyvän turnauksen. Tuloksena kaksi finaalipaikkaa, vaikka niissä olikin tyytyminen hopeaan. Kaksinpelin finaalissa oli vastassa kokenut Raision Kaisa Aaltonen. Ottelu venyi kolmeen erään, mutta meni Aaltosen nimiin 21–12, 10–21, 21–15. Toinen finaalipaikka irtosi nelinpelissä Porin Juulia Holman kanssa. Vastassa oli todella kokeneet sisarukset Raision Leena Kaskimäki ja Euran Anne Saarinen. Voittoa Valppaan naiset ovat yrittäneet sisaruksista monta kertaa erilaisilla kokoonpanoilla, mutta ilman tulosta. Nytkin voittoonkin asti olisi ollut mahdollisuudet, mutta niin vaan voitto kokemukselle 11–21, 21–11, 21–16.