TP- 49 naisille tappio syyskierroksen avauksesta

Topan naiset
FJK päihitti TP -49:n naiset torstaina. Topalaisista kuvassa Milla Jokinen (oik.), Petra Ratilainen, Kia Lingman ja Emmi Ritari.

Syyskierroksen avausvastustaja FJK oli torstaina kentällä parempi luvuin 0-3. Peli pelattiin poikkeuksellisesti Viialan urheilukentällä, koska Toijalan keskusurheilukentän nurmi oli päässyt huonoon kuntoon remontin aikana.

Maalien teko alkoi, kun entinen PK-35: n pelaaja pääsi rokottomaan kotijoukkuetta. Tuolloin peliä oli pelattu vasta kaksi minuuttia. Toinen maali oli enemmänkin vahinko, eikä tekemällä tehty maali. FJK: n antama vapaapotku putosi maalivahti Jenni Nyströmin eteen ja otti pompun omasta jalasta ja painui maaliin. Kolmas maali nähtiin, kun vastustaja pääsi murtautumaan läpi sivurajaheiton jälkeen, huonosti sijoittuneista puolustajista ja pääsi vastakkain maalivahdin kanssa.

Topan naisilla oli omat tilaisuutensa tuoda peli tasoihin useammankin kerran. Varsinkin ensimmäisellä puoliskolla Katja Kivilahti pääsi murtautumaan oikealta useamman kerran, mutta tilanteita ei päästy pelaamaan riittävän huolella loppuun. Toisen puoliajan alku oli hyvää painostusta mutta liigassakin valmentanut Mika Lumijärvi on opettanut joukkueelleen tiiviin puolustamisen merkityksen. Eeva Veijola ei onnistunut tällä kertaa mielipaikaltaan, vaikka pääsi useampaan kertaan yrittämään maalia vapaapotkusta noin kahdestakymmenestä metristä.

Naisten joukkueen pelit jatkuvat 9.8. kello 15 kotipelillä FC Raumaa vastaan.