Palvelut tutuiksi Hunajapassilla

Hunajapassi tekee Akaan palveluja tutuksi.
Hunajapassi tekee Akaan palveluja tutuiksi.

Akaassa otetaan käyttöön uusi etukortti, Hunajapassi. Hauskan passin avulla tehdään paikallisia palveluita tutuksi kaupunkilaisille, muuttajille ja matkailijoille. Hunajapassi esittelee Akaan monipuolista tarjontaa yhteensä 100 paikallisen yrityksen voimin. Mukana on palveluntarjoajia muun muassa ravintoloista suutariin ja kukkakaupasta kauneushoitolaan.

Maksuttoman passin nouto- ja palautuspisteitä ovat Akaan kirjastot, Akaan Seutu, Ihana Olkkari, Kodin Ilo, Kukka- ja hautauspalvelu Laakso, Nina’s Café Place, Ravintola Leskirouva, R-kioski Hallamäki, R-kioski Viiala ja Viialan Huonekaluliike.

Kaikki mukana olevat yritykset on mainittu passissa. Käyttäjät keräävät passiin tarroja eri yrityksistä asioinnin lomassa. Tarran saaminen Hunajapassiin ei edellytä ostamista. Osa yrityksistä tarjoaa passin käyttäjille erilaisia etuja tai tarjouksia.

Hunajapassin kampanja-aika on 1.7. – 6.9. Täydet passit, joihin on kerätty 10 tarraa, palautetaan passinjakopisteisiin. Täyden passin palauttaneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti sekä 3 kpl 100 euron lahjakortteja voittajien valitsemiin kampanjayrityksiin sekä tuotepalkintoja.

Hunajapassi on syntynyt yhteistyössä Akaan kaupungin, Toijalan keskustan kehittämisyhdistyksen, ravintola Leskirouvan, Akaan Seutu -lehden ja paikallisten yrittäjäyhdistysten sekä yritysten kanssa.  Projektia on vetänyt Toijalan keskustan kehittämisyhdistys ry.