Lähetti Riku Rinne vierailee Kilosanomaa-illassa – Uusi tapahtuma sisältää myös musiikkia, rukouspalvelun ja pizzatarjoilun

Kilosalomaa-illan vieras Riku Rinne on Patmos-lähetyssäätiön lähetti, joka aiemmin työskenteli armeijan hävittäjien parissa. Kuva: Riku Rinne

Uudet Kilosanomaa-illat alkavat Akaan kirkossa sunnuntaina 26.11. kello 17. Ensimmäiseen Kilosanomaa-iltaan vieraaksi tulee Patmos-lähetyssäätiön lähetti Riku Rinne, 60, Nokialta.

Rinne on tehnyt lapsi- ja nuorisotyötä yli 30 vuotta kaikkialla Suomessa. Hän jätti seitsemän vuoden insinöörityön armeijan hävittäjien parissa tamperelaisessa yrityksessä vuonna 1994. Rinne on kiertänyt satoja paikkakuntia Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Albaniassa. Hän on kirjoittanut 12 kirjaa, julkaissut seitsemän äänitettä sekä toimittanut satoja radio- ja TV –ohjelmia.

Riku Rinne on puhunut lapsille ja nuorille kouluissa itsetunnosta, kiusaamisesta, unelmista, ajankohtaisista ilmiöistä ja elämänhallinnasta sekä kouluttanut ammattiauttajia ja viranomaisia useilla paikkakunnilla. Työn tunnuslauseena on Sun elämä on arvokas.

Kilosanomaa-illat sisältävät myös on musiikkia, rukouspalvelun ja pizzatarjoilun. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.