Yhteislaulutilaisuus Taipaleen Tuomelassa maanantaina – Upeaääniset urjalalaiset laulattavat

Seurojentalo Taipaleen Tuomela odottaa innolla väkeä yhteislaulutilaisuuteen.
Kuva: Kylmäkosken Taipaleen Maaseutuseura

Kylmäkosken Taipaleen Maaseutuseura ry järjestää yhteislauluillan seurantalollaan Taipaleen Tuomelassa eli Pikkutalolla maanantaina 17. heinäkuuta kello 18.30 alkaen. Tarkempi osoite talolle on Taipaleentie 870, Akaa.

Seuran sihteeri Lauri Seppälä kertoo, että kyseistä tapahtumaa on pyydetty jo joitakin kertoja järjestettäväksi, mutta muun muassa korona ja muut kiireet ovat sekoittaneet sen verran pakkaa, että tilaisuuden järjestäminen on venynyt näinkin pitkälle.

Tilaisuudessa laulattajina toimivat upeaääniset, monille jo entuudestaan tutut urjalalaiset Jari Nissi ja Arja Lohtander. Niin Jari kuin Arjakin ovat esiintyneet tahoillaan jo useita vuosia – vuosikymmeniä.

Jari Nissi on menestynyt erinomaisesti muun muassa Kotkan meripäivien yhteydessä pidetyissä laulukilpailussa vuonna 2004 ja laulanut useita vuosia Helsingin Poliisilaulajissa. Arja Lohtander puolestaan voitti ennen koronaa vuonna 2019 televisiossakin tulleen Loistava laulaja -laulukilpailun.

Yhteislaulutilaisuudessa laulajia säestävät Seppälät: Lauri (koskettimet), Aleksi (kitara) ja Lassi (rummut). Seppälät ovat aiemminkin tehneet yhteistyötä Arjan ja Jarin kanssa, joten yhteistyö heidän kanssaan on nytkin luontevaa.

Illan mittaan lauletaan tuttuja ja turvallisia lauluja, kuten Kultaista nuoruutta ja Satumaata, kuin myös vähän uudempiakin lauluja. Laulujen sanat heijastetaan seurojentalon valkokankaalle videotykillä. Joten jos tarvitsee silmälaseja, niitä ei kannata unohtaa kotiin.

Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua, mutta väliajalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa käteisellä muun muassa kahvia, teetä, limsaa ja voisilmäpullia, niin laulu luistaa taas hyvin väliajan jälkeen.