Ukulelet soivat Costello Hautamäen ja UkuleleJarmon johdolla Viialassa

UkuleleJarmo Julkunen (vas.) ja Popeda-ikoni Costello Hautamäki esiintyvät ukuleletapahtumassa Luttusissa.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Akaa Ukulele Piknik valtaa Luttusen uimarannan Viialassa sunnuntaina 11.6. kello 13–21.

Akaa Ukulele Piknik on kaikille avoin ja maksuton koko perheen piknik-konsertti, jonka esiintyjiä ovat muun muassa Popeda-ikoni Costello Hautamäki, ukulelevirtuoosi Mig Martins (Brasilia), UkuleleJarmo Julkunen, Tampereen Ukuleleorkesteri ja Ukevirtaset  (Leppävirta).

Tapahtuma ei ole pelkästään perinteinen konsertti: kun ottaa mukaan oman ukulelen, voi musisoida yhdessä esiintyjien kanssa.

Tapahtuma alkaa kello 13 musiikinopettaja Outi Koivuniemen ja muusikko UkuleleJarmo Julkusen työpajalla, jossa käydään läpi ukulelen alkeet sekä päivän konsertin ohjelmistoa ja kappaleita. Kello 14 alkavassa konsertissa kuullaan, lauletaan ja soitetaan Costello Hautamäen johdolla ukulelelle helppoja klassikoita laidasta laitaan. Soittamaan voi tulla mukaan vaikka ilman mitään aiempaa musiikillista taustaa. Tampereen Ukuleleorkesteri esiintyy kello 15.

Piknik-konsertin jälkeen kello 18 järjestetään Viialan Sampolassa Ukulele Piknik -Iltaklubi, jossa on edellä mainittujen esiintyjien lisäksi halukkaille tarjolla Ukulele Open Stage. Jos yleinen säätilanne on tapahtumapäivänä huono, ulkoilmatilaisuus voidaan siirtää kokonaan Viialan Sampolan sisätiloihin.