ToPa päätti futsalin kakkosen runkosarjan kaatamalla valkeakoskelaiset – Lohkovoitto ratkeaa tällä viikolla

Futsalin läntisen alueen kakkosen kärkijoukkue Toijalan Pallo-49 päätti runkosarjan pelinsä vierasvoittoon. Akaalaiset kaatoivat Valkeakoskelaisen WFT:n torstaina 17. maaliskuuta Apian liikuntahallissa 3–4 (1–1).

Tiukkaa oli, sillä kotijoukkue harasi tiukasti vastaan. WFT kävi jopa johdossa toisen jakson seitsemännellä peliminuutilla.

Avausjaksolla maalinteon aloitti ToPa, kun Janne Hevonoja osui ajassa 1.32. WFT:lle kaikki maalit tehnyt Nico Seeck pisti pelin tasoihin ajassa 5.36. Näissä 1–1 numeroissa mentiin myös tauolle.

26.42 oli pelikellossa aika, kun Seeck osui toistamiseen ja kotijoukkue meni 2–1 johtoon. ToPan tasoitukseen ja 2–3 johtomaaliin kului aikaa vain 11 sekuntia. Ensin kapteeni Jesse Järvi upotti pallon verkkoon Jukka-Pekka Jyrämön syötöstä ajassa 31.15. Ajassa 31.26. Joonas Thomas teki 2–3:een syöttäjänä Tuomas Kallioinen. Jukka-Pekka Jyrämön maalilla vieraat siirtyivät 2–4 johtoon, kun kellossa seisoi 36.48.

WFT:n tehomies Seeck viimeisteli loppuluvut sekä oman hattutemppunsa ajassa 39.17. Näin joukkueiden tämän kauden molemmat kohtaamiset vei TP-49. Torstainakin ToPan esitys oli hyvä, eikä kotijoukkue paremmalleen mitään voinut.

ToPan osalta runkosarja on pelattu, ja sijoitukseksi tulee joko ykkönen tai kakkonen.

Akaalaisten lohkovoiton ainoa uhkaaja on moneen kertaan todettu Parolan Visa/M. Visalle riittää kaksi voittoa nousemiseen sarjan ykköseksi. Joukkue kohtaa vielä vieraskentillä maanantina 21.3. WFT:n ja lauantaina 26.3. Tampereen Palloilijat.

Jalkapallokentilläkin viihtyvä Jesse Järvi teki Valkeakoskella Topan tasoitusmalin 2-2:een. Kuva: Jukka Koskinen.