ToPa jatkaa edelleen futsalin kakkosen kärjessä – Katso akaalaisjoukkueiden tulokset myös tyttöjen, poikien ja alasarjojen peleissä

Palloliiton läntisen alueen futsalin miesten kakkosta pelaava Toijalan Pallo-49 palasi kahdeksan viikon pelitauolta. Viime viikonlopun kahdesta sarjapelistä tuli tappio ja voitto.

Kuusi peliä ToPa pelasi voitokkaasti, kunnes lauantaina 12. helmikuuta Mäntän Valo katkaisi putken. Akaalaiset veivät Mänttä-Vilppulan liikuntahallilla avausjakson 0–1, kun ajassa 16.10 Toni Niskala maalasi Janne Hevonojan syötöstä.

Valon tasoitettua 20.09 menivät vieraat uudelleen johtoon. Ere Salmi ampui 6 metrin rangaistuspisteeltä 1–2, kun oli pelattu 23.26.

Tästä eteenpäin kotijoukkue käänsi kuitenkin pelin itselleen. Hivenen lepsu asenne vierailta auttoi kotijoukkueen 5–2 voittoon.

Samat joukkueet kohtasivat uudelleen seuraavana päivänä Toijalan monitoimihallilla. Nyt löytyi asennetta ToPalta, ja se tiesi täyttä pistepottia. Ottelun lopputulos oli 5–4 (3–2).

Ottelu kulki tasaisissa merkeissä molemmat jaksot. Avausjaksolla Valo johti kerran tehtyään pelin avausmaalin. Toisella jaksolla oli kotijoukkue kuskin paikalla. Kahteen otteeseen sarjakärki oli kahden maalin etumatkalla.

ToPan pistemiehet: Teppo Tenkanen 2+0, Jani Kirjavainen 1+0, Ere Salmi 1+0, Tero Tromstedt 1+0, Jesse Järvi 0+2, Janne Hevonoja 0+1, Akseli Sormunen 0+1.

ToPa jatkaa sarjakärjessä. Kolmen pisteen päässä ja pelin vähemmän pelanneena vaanii Parolan Visa.

Seuraavankin pelin ToPa pelaa kotihallissa. Lauantaina 19. helmikuuta vastaan asettuu pisteetön Tampereen Palloilijat. Peli alkaa kello 14.

Akaa Futsalin Toni Heikkinen teki kolme maalia 17-vuotiaiden liigapelissä. Akaa kohtasi 13.2. Toijalan monitoimihallilla FC Kangasalan. Peli päättyi 6-6. Kuva: Jukka Koskinen

TP-49/Veikot pelasi myös

Pitkä pelitauko loppui myös futsalin nelossarjaa pelaavalta TP-49/Veikoilta. Akaalaiset kohtasivat 13.2. Tampereen Kauppi Sport Centerissä Peli-Pojat-70 kakkosjoukkueen.

Perityypillisen maalimässäilyn jälkeen PP-70/2 otti 12–9 (6–4) voiton. Maaliverkot siis heiluivat aika tiuhaan. Siitä esimerkkinä tässä pelissä tehtiin puoleen minuuttiin neljä maalia.

Puolustuspelin löysyyttä oli molemmin puolin, josta useimmin rankaisi kotijoukkue. TP-49/Veikkojen maalintekijät: Niko Mustonen 4, Robert Mattila 3, Jerry Inomaa 1, Miko Jamrozinski 1.

TP-49/Veikot on saavuttanut sarjassa yhden voiton. Joukkue kohtaa seuraavaksi kärkipäähän lukeutuvan Tervakosken Padon sunnuntaina 20. helmikuuta Toijalan monitoimihallilla kello 19.

Futsaltuloksia viikolta 6.

11.2. P 15 ykkönen TP-49 – Apassit 11–1.

12.2. T 13 kakkonen TP-49/UrPS YJ – PJK 5–2

12.2. P 15 kakkonen ParVi – TP-49 1–10

12.2. kakkonen TP-49 – Ilves 2–6

13.2. P 15 ykkönen Mad Max – TP-49 2–12

13.2. M nelonen PP-70/2 – TP-49/Veikot 12–9

13.2. P 17 liiga Akaa Futsal YJ – FC Kangasala 6–6

Akaa Futsal on pojat 17 -sarjan futsal liigassa kahdeksan joukkueen b-lohkossa kuudentena. Kuva: Jukka Koskinen