Raimo Pessi johtaa Etelä-Pirkanmaan Hengitysyhdistystä

Hengitysyhdistyksen jäsenet kävivät keilaamassa Viihdekeskus Huvilassa maanantaina 27. tammikuuta. Moni innostui kovasti lajista.
Hengitysyhdistyksen jäsenet kävivät keilaamassa Viihdekeskus Huvilassa maanantaina 27. tammikuuta. Moni innostui kovasti lajista. Kuva: Raimo Pessi.

Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä Etelä-Pirkanmaan Hengitysyhdistys on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Raimo Pessin ja sihteerikseen Eine Rantasen. Muut hallituksen jäsenet ovat Marita Hiivala, Marjatta Kaarineva ja Pirjo Santala. Toimintaa ja tilejä tarkastavat edelleen Mirja Laurokari ja Minna Pekkarinen.

Yhdistyksen kevätkauden toiminta on alkanut mukavasti. Maanantaikerho on saanut ilahduttavasti lisää osallistujia aktiviteetteihinsa. Runsasta osallistujajoukkoa hallitus toivoo myös maaliskuiseen uniapneatilaisuuteen ja toukokuun alussa pidettävään astmapäivään. Nämä tilaisuudet ovat kaikille avoimia, myös yhdistykseen kuulumattomat ovat tervetulleita saamaan tietoa. Kahvitkin tarjotaan.

Toivottu uniapneatilaisuus on maanantaina 17.3. kello 18 Toijalan SPR:n toimitilalla Sykkeellä osoitteessa Valtatie 9. Paikalla on yhdistyksen uniapneayhdyshenkilö Ossi Reini. Lisäksi tilaisuuteen tulee puhumaan edustaja Hengitysliitosta.

Yhdistyksen toimintasuunnitelmaan kuuluvat myös osallistuminen Pieni ele -keräykseen EU-vaalien aikaan toukokuussa sekä teatteri- ja kesäretket. Syksyn perinteinen virkistäytymis- ja kuntoutusmatka tehtäneen Äkäslompoloon, jos lähtijöitä tulee tarpeeksi. Moni on jo alkanut epäillä kuntonsa kestävyyttä ja matkan rasituksia.

Yhdistyksen tilaisuuksista löytyy tarkempaa tietoa jäsentiedotteesta, kotisivuilta sekä Akaan Seudun ja Urjalan Sanomien seurapalstoilta. Yhdistys kannustaa tulemaan mukaan toimintaan.

Marita Hiivalan keilat kaatuivat parhaiten.
Marita Hiivalan keilat kaatuivat parhaiten. Kuva: Raimo Pessi.