Akaassa toimivat yhdistykset esittäytyvät: Toijalan Seudun Vanhainkotiyhdistys ry

Kenelle yhdistys on tarkoitettu?

Yhdistys on tarkoitettu henkilöille, joilla on kiinnostusta Toijalan Seudun Vanhainkotiyhdistys ry:n toimintaa kohtaan ja jotka yhdistyksen hallitus on hyväksynyt yhdistyksen jäseniksi. Yhdistyksellä on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä, jotka suorittavat jäsenyydestään jäsenmaksuja.

Minkälaista toimintaa yhdistyksenne järjestää?

Yhdistyksen hallinnassa ja omistuksessa on tiloja, joita se vuokraa ikääntyneen väestön tarpeisiin yleishyödyllisen yhdistyksen edellytyksin edullisen hinnoittelun mukaisesti. Yhdistys on vuokrannut Akaan kaupungin käyttöön Havulinnan vanhainkodin, sen vierellä sijaitsevia rivitaloasuntoja sekä asuntoja As Oy Rivinterissä Kiinanmuurilla, Toijalan Kirkkotorin Senioritalossa ja erillisasuntoja Toijalassa. Vanhainkotiyhdistyksen Senioritupa palvelee ikään-tyneitä arkipäivisin toiminnalla, johon sisältyy aktiivista osallistumista sekä ruokailu ja kahvitus. Lisäksi yhdistys pyrkii järjestämään tarpeellisiksi katsottuja yleisötilaisuuksia sekä retkitoimintaa ikääntyneille ja omaishoitajille.

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Toimintaan pääsee mukaan osallistumalla Seniorituvalla järjestettävään päivätoimintaan arkipäivisin sekä hakeu-tumalla yhdistyksen jäseneksi.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

Toiminta on pääsääntöisesti yhtä palkattua Seniorituvan toiminnan ohjaajaa lukuun ottamatta vapaaehtoistyötä, joka itsessään on palkitsevaa. Yhdistyksen puitteissa on mahdollista olla kehittämässä myös uusia toimintatapoja.

Meidän yhdistys -palstalla esitellään MeNytissä mukana olevia, Akaassa toimivia yhdistyksiä.