Akaalaisten kapteeni torjui joukkueelleen vierasvoiton futsalissa

Palloliiton futsalin Länsi-alueen vitosen lohkossa B Toijalan Pallo-49/Veikot venyi vierasvoittoon. Akaalaiset vierailivat Ilveksen kakkosjoukkueen vieraana sunnuntaina 15. joulukuuta. Kauppi Sport Centerissä peli päättyi numeroihin 6–7 (3–4).

Vahva alku vei vieraat 0–3-johtolukemiin, kun avausjaksoa oli jäljellä 4.12. Tästä jakson tilanteet tasoittuivat, mutta taukojohto oli vieraiden. Jälkimmäisen jakson hahmo oli vieraiden kapteeni Eetu Koskinen. Maalivahti otti muutaman huipputorjunnan, kun alakerta hieman vuoti. Jakso pelattiin lopulta tasalukemiin, ja arvokas vierasvoitto saatiin Akaaseen. Toijalan Pallo-49/Veikot nousi jo lohkon kolmoseksi.

Seuraavassa pelissä on paikallispelin makua, kun Toijalan Pallo-49/Veikot kohtaa valkeakoskelaisen WFT/SorPa:n. Peli pelataan 22.12. kello 16.30 Toijalan Monitoimihallilla.

Ylöjärven Ilves FS kaatoi Topan

Palloliiton futsalin Länsi-alueen kakkosen lohkossa B Ylöjärven Ilves FS oli maalin verran parempi Toijalan Pallo-49:ää. Sunnuntaina 15. joulukuuta Ylöjärven liikuntakeskuksessa päädyttiin 6–5 (3–2)-kotivoittoon.

Topa hakee edelleen ensimmäisiä vieraspisteitä tämän kauden sarjassa. Nytkään ei oltu kaukana edes tasapelistä, ja ottelu oli aika tasaväkinen. Vieraat johtivat peliä molemmilla jaksoilla. Mutta tärkeimmän eli voittomaalin iski Ilves FS 1.26 ennen summeria.

Akaalaiset ovat tässä kymmenen joukkueen sarjassa kahdeksantena. Seuraavaksi Topa haastaa sarjakakkosen AC Estudiantesin. Joukkueet kohtaavat lauantaina 21. joulukuuta Toijalan Monitoimihallilla kello 13.

Topan pistemiehet Ilves FS -ottelussa olivat JukkaPekka Jyrämö 1+1, Jesse Järvi 1+1, Teppo Tenkanen 1+1, Joonas Pietikäinen 1+0, Akseli Sormunen 1+0, Janne Hevonoja 0+1 ja Tuomas Kallioinen 0+1.