Anime on parasta viihdettä 

Anime on parasta viihdettä, koska se saa aina hyvälle tuulelle, se vähentää stressiä ja kun katsoo sitä, voi rentoutua samalla.

Animessa on monta kategoriaa, joka on hyvä koska silloin voi löytää uutta katsottavaa. Jos kyllästyy siihen animeen, jota katsoo tällä hetkellä, niin voi aina vaihtaa toiseen.

Takaisin kategorioihin. Yleisimmät animekategoriat ovat komedia, fantasia, kauhu, rakkaus ja niiden yhdistelmiä, esimerkiksi fantasia ja komedia tai kauhu ja komedia. Melkein kaikki animet ovat fantasian ja komedian yhdistelmiä. Sitten on vielä hentai ja yaoi, mutta niitä en oikein suosittele.

Animen katsominen on hyödyllistä siksi, että sitä voi katsoa alkuperäisellä kielellä eli japanin kielellä tai voi katsoa tietysti dubbauksella eli englannin kielellä. Anime voi auttaa myös siinä, että saa enemmän mielikuvitusta tai huumorintajua.

Otetaanpa yksi anime esimerkiksi ja se voisi olla vaikkapa joku fantasia-anime. Fairy Tail on fantasia-anime, jossa on myös komediaa. Siinä on paljon taisteluja, naurua ja iloa. Se on myös erittäin suosittu anime. Kauhuanimesta hyvä esimerkki on Corpse party. Corpse party on aika raaka anime, joka liittyy kiroukseen tietyllä tavalla.

Entäpä todelliseen maailmaan liittyvä anime? Tässä on nyt muutama esimerkki siitä kategoriasta: Saiki. K, My Hero Academia, Death Note, Anohana, Yor lie in April, Forest of Piano, Beyblade Burst, Yu-gi-oh ARGV, Erased ja monia muita. Sitten on rakkauskategoria ja hyvä esimerkki tähän on Ouran Koukou Host Club eli Ouran high school host club. Tämä anime on varmaankin ainoa rakkausanime, josta itse pidän.

Devilman (Crybaby) on omalla vastuulla katsottava anime, koska se liittyy hentai/yaoi-kategoriaan.

Anime on siis parasta viihdettä, koska se on niin monipuolista.

Emmi Kaartinen

Viialan yhtenäiskoulu, 8C