Vuoden 2024 Kuhnurin ja Kuningattaren valinta koittaa jälleen – Omaa suosikkiaan voi ehdottaa vielä viikon ajan

Valinta julkistetaan 24. elokuuta Hunajatorilla. Viime vuoden Kuhnuriksi valittiin Akaa-Volley, Kuningattareksi puolestaan Kylmäkosken hävikkiruokarinki.

Panu Pitkänen vastaanotti vuosi sitten elokuussa Hunajatorilla Akaa-Volleyn saaman Kuhnuri-tunnustuksen. Kuningattareksi valittiin Kylmäkosken hävikkiruokarinki. Kuva: Pekka Mustonen
Vuoden Kuningatar ja Kuhnuri valitaan jälleen tänä vuonna. Tunnustuksilla huomioidaan henkilöt, joiden myönteinen toiminta kaupungin ja sen asukkaiden hyväksi ansaitsee makean kunniamaininnan. Kuningatar ja Kuhnuri julkistetaan Hunajatori-tapahtumassa lauantaina 24. elokuuta Toijalan torilla.

Kuhnuriksi nimetään paikallinen tekijä, joka luo taustatyöllään yhteishenkeä Akaassa. Kuningatar taas puolestaan osallistuu koko kaupungissa näkyvästi paikallistoimintaan. Valinnan tunnustuksista tekee raati, joka koostuu Akaan kaupungin ja kansalaistoiminnan edustajista.

Ehdotukset tunnustuksen saajiksi voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen sini.kantola@akaa.fi viimeistään keskiviikkoon 14. elokuuta mennessä. Viestissä voi ehdottaa sekä Kuningatarta että Kuhnuria tai halutessaan vain toista.