Toijalan Seutu 13.3.1984: Ravit onnistuivat yli odotusten

– Olemme itsekin täysin yllättyneitä ravien saamasta huomiosta. Järjestelyt ovat sujuneet odotettua paremmin, ihmisiä on paikalla yli tuhat ja lähdöt ovat olleet erittäin mielenkiintoisia, tätä voi jo sanoa jääravitason huipuksi, totesi Keski-Hämeen Raviseuran järjestämistä raveista järjestäjiin kuuluva Jouko Suojanen.
Toijalassa järjestettiin monen vuoden tauon jälkeen viime lauantaina jääravit. Osanotto yllätti järjestäjätkin, sillä hevosia oli paikalla eri puolilta Suomea ja myös yleisömäärä täytti järjestäjien odotukset. Keski-Hämeen Raviseuran tarkoituksena onkin tästä lähtien joka talvi järjestää ravit, johon varmasti antaa intoa lauantaisten ravien onnistuminen.

Stipendejä aktiivisille kerholaisille

Kylmäkosken 4H-yhdisyksen vuosikokous oli tavallista juhlavampi, kokouksessa jaettiin toistakymmentä stipendiä aktiivisille kerholaisille ja kerholle.
Myös uuden kerhoneuvojan, Minna Kossilan piti alustavasti tulla näyttäytymään kokoukseen ja tutustumaan kylmäkoskelaisiin, mutta yhteensattuminen vuoksi hän ei sitten päässytkään tulemaan.
Minna aloittaa kerhoneuvojana Kylmäkoskella ja Urjalassa toukokuun alussa, jolloin hän valmistuu Ahlmannin viljelijäopistosta. Siihen saakka neuvojan tehtäviä hoitaa Anne Ristimäki.

Terätuote voitti puulaakiviestin

Toijalan puulaakiviestit hiihdettiin lauantaina Nahkialan maastossa Toijalan Valppaan toimiessa järjestäjänä. Joukkueita oli miesten sarjassa kahdeksan ja naisten sarjassa kolme.
Joukkueiden vähäinen määrä ihmetyttää, sillä luulisi Toijalasta löytyvän, enemmänkin työpaikkoja, joista saataisiin kolme hiihtäjää liikkeelle. Esimerkkinä muille olkoon Lapinleimu, joka oli kilpailussa mukana neljän joukkueen voimalla sekä Tavaratalo Järvinen, jolla oli kaksi joukkuetta mukana.
Miesten viestistä muodostui tiukka kilpailu Yläasteen ja Terätuotteen välillä. Viesti ratkesi vasta viimeisellä osuudella Terätuotteen eduksi.