Toijalan Seutu 28.2.1984: Savu nousi ja tuli lemusi

Tällaiseen harjoitukseen oli tarvetta, sillä todellisia tulipaloja tapahtuu suhteellisen harvoin ja palomiehet tarvitsevat jatkuvaa harjaannusta pystyäkseen tosipaikan tullen toimimaan oikein ja ripeästi, kertoi kunnanpalopäällikkö Jouko Elijoki paloharjoituksesta, jonka Viilan VPK järjesti viime lauantaina Viialassa.
VPK:laiset polttivat aution talon ja samalla harjoiteltiin ihmishenkien pelastamista palavasta rakennuksesta. Samoin talosta pelastettiin kuviteltu arvokas irtaimisto, kirjasarja. Toiminta oli ripeää, viialalaiset voivat olla tyytyväisiä VPK:honsa.

Rattijuoppo jäi kiinni

Forssalainen 31-vuotias mies jäi kiinni rattijuoppoudesta viime perjantai-iltana Kurisjärven tiellä. Mies ajoi E-huoltamon kohdalla liikennekorokkeeseen klo 22.30.
Poliisista todetaan miehen olleet voimakkaassa humalatilassa.

Kiivas JM-taistelu jatkuu yhä jäällä

VaToSUA:n jokamiesluokan kuskit jatkavat tiukkoja yhteenottojaan Rätönlahden jääradalla taistellessaan mitalisijoituksista. Neljännessä osakilpailussa näytti Timo Kivelä Renaultinsa takapäätä muille, mutta muista sijoista kampailu oli sitäkin kireämpää, huolimatta pienestä säätelystä sunnuntain Lempäälän kilpailuja varten.
JM-kuskit näyttävät katsojille autoistaan usein myös niitä parempia puolia, tällä kertaa oli vuorossa Timo Tommilan Amazon tassut kohden taivasta ja kuski hetken turvavöissään nurinpäin. Autojen turvakaaret ja muut turvallisuusvälineet suojaavat kuljettajan loukkaantumisilta jääradoilla useinkin sattuvissa kolareissa ja kaadoissa. Niin nytkin Tommila tuli nurin olevasta autostaan ulos hieman päätään pudistellen – harmituksesta johtuen ja ehkä vähän suutuksissaankin.

Pyrylle tikkavoitto

Valppaalla oli vaikeuksia saada tarpeeksi heittäjiä Pyryn vuorollaan järjestämään tikkaotteluun Viialaan, paikalla oli vain kolme Valppaan kilpailijaa. Hyvässä urheiluhengessä sovittiin, että yhteistuloksissa otetaan huomioon kolmen heittäjän tulos ja näin saatiin kilpailu aikaiseksi. Pyryn pisteet olivat 1085, Valpas kokosi 1057, joten eroa oli 28 pistettä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?