198 ehdokasta haluaa POK:n edustajistoon – katso ehdokkaat

Pirkanmaan Osuuskaupan edustajiston vaaleissa valitaan osuuskaupan sääntöjen ja vaalijärjestyksen mukaisesti 60-jäseninen edustajisto sekä edustajiston varajäsenet nelivuotiskaudeksi 2024-2028. Kaiken kaikkiaan ehdokkaita on 198. Nimet julkaistiin tänään maanantaina.Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistoon valitaan yhteensä 60 edustajaa kolmelta jäsenalueelta. Tarjolla on yhteensä 198 ehdokasta. Jäsenalue 1:llä on 42 ehdokasta, jäsenalue 2:lla 69 ehdokasta ja jäsenalue 3:lla 87 ehdokasta.  Jäsenalue 1:ltä eli Pohjois-Pirkanmaalta valitaan 10 edustajiston jäsentä. Jäsenalueen muodostavat Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Jämijärvi, Jämsä, Karvia, Kihniö, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Parkano, Ruovesi, Virrat ja Ylöjärvi. Jäsenalue 2:lta eli Etelä-Pirkanmaalta valitaan 21 edustajiston jäsentä. Jäsenalueen muodostavat Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Urjala, Valkeakoski ja Vesilahti. Jäsenalue 3:lta eli Tampereelta valitaan 29 edustajiston jäsentä. Jäsenalueena on siis Tampereen kaupunki. Edustajiston vaalissa asiakasomistajat äänestävät edustajistoon jäsenet omalta jäsenalueeltaan. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva asiakasomistaja voi äänestää ketä tahansa ehdokasta. Äänestysaika on 4.-20. maaliskuuta.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.