Viiala-Lehti 9.2.1984: Alkkula mestariksi kaukalopallossa

Kaukalopuulaaki on lentopallon tavoin saatu päätökseen Alkkulan voittaessa mestaruuden. Tulokset 3.2. ja 5.2. pelatuista otteluista: Matomäki-Oopakka 5-9, Keskusta-Alkkula 4-9, Lallinmäki-Koivisto, Lallinmäki luovutti, Koivisto-Oopakka 7-3, Keskusta-Alkkula 5-6. Sijoista 3 ja 4 pelattaessa olivat vastakkain Oopakka ja Keskusta. Ottelun voitti Keskusta 10-5. Loppuottelussa kohtasivat Alkkula ja Koivisto ja sen selvitti edukseen Alkkula 11-6 vieden näin mestaruuden.
Lopullinen sarjataulukko 1) Alkkula, 2) Koivisto, 3) Keskusta, 4) Oopakka, 5) Lallinmäki, 6) Matomäki.

Piharakennus tulen saaliiksi

Tuli tuhosi saunan ja samassa rakennuksessa sijainneet kaksi varastoa sunnuntai-iltapäivänä Toijalantien varressa. Piharakennuksen omisti Hilja Kivinen, jonka muutaman metrin päässä oleva asuinrakennus säästyi kuitenkin liekeiltä.
Sammutustöitä hankaloitti kova tuuli, joka levitti lieskoja joka puolelle rakennusta. Palokunta ei kuitenkaan heti päässyt sisälle palopesäkkeiden luo, sillä varastojen tyhjentäminen polttopuista ja muista tavaroista kesti kauan.
WC:tä lukuun ottamatta piharakennus paloi käyttökelvottomaksi. Palon syttymissyy ei ole tiedossa.

Ovet auki vanhemmille

Keskuskoulun ovet olivat maanantaina auki äideille, isille ja isovanhemmille. Jälkikasvunsa koulupäivään ei tullut tutustumaan niin moni aikuinen kuin aikaisemmin, mutta ne, jotka saapuivat, olivat tyytyväisiä.
Kouluvierailu toi monille väistämättä mieleen omat kouluajat, joita tuli verrattua nykyisiin.
– On mukava verestää vanhoja muistoja, olen itse käynyt tätä samaa koulua, kertoi vaikutelmistaan Osmo Vainikka, joka kävi seuraamassa sekä ensimmäisellä luokalla olevan poikansa että toisluokkalaisen tyttönsä koulunkäyntiä
– Siitä on 25 vuotta, kun itse olin koulussa. Nykyään opetus näyttää olevan pehmoisempaa kuin ennen. Opettajat ovat lähempänä oppilaita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?