Akaa toteuttaa tonttikampanjan verkossa 5400 eurolla

Kylmäkoskella sijaitseva Tipurin alue on yksi kaupungin digi- ja somekampanjassa markkinoitavista kohteista. Kuva: Tarja Antola

Akaan kaupunki toteuttaa keväällä omakotitonttien digi- ja somekampanjan, jossa markkinoidaan pääosin Uudenkylän, Hukarin ja Tipurin vapaita tontteja. Uusikylä sijaitsee Toijalassa, Hukari Viialassa ja Tipuri Kylmäkoskella.

Kaupungin viestintäasiantuntija Sini Kantola kertoo, että uusia tonttialueita ei ole avattu, mutta Viialan Koivistossa on palautettu myyntiin neljä vanhaa tonttia, jotka sijaitsevat jokimaisemissa ja Sahurin päiväkodin lähellä.

– Meillä on myös Viialassa Helkarannassa vapaana pari tonttia järvimaisemissa, jotka ovat herättänet kiinnostusta. Ja Männikössä on muutama tontti myynnissä.

Kantolan mukaan kevään digi- ja somekampanjassa hyödynnetään sosiaalista mediaa ja tehdään Googlessa hakusanamarkkinointia. Mahdollisesti tulossa on myös radiomainontaa. Kaupunki on toteuttanut vastaavat kampanjat myös muutamana aiempana keväänä.

Kaupungin omakotitonttien digi- ja somekampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa mainostoimisto Creative Crue. Kampanjan hinta on 5400 euroa. Kaupunki piti Creative Cruen tarjousta kolmesta saadusta tarjouksesta kokonaisuudeltaan parhaana. Päätöksen palvelun tilaamisesta teki kaupunkikehitysjohtaja Lasse Silván.