Paikallispäättäjästä piiripomoksi – Aura Elliott luotsaa kristillisdemokraatteja

Yrittäjä Aura Elliott aloittaa 1. tammikuuta 2024 Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piirin puheenjohtajana. Hän on vankasti mukana asuinkuntansa Vesilahden päätöksenteossa. (Kuva: Kylli Niemelä)Vesilahtelainen yrittäjä Aura Elliott on Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piirin uusi puheenjohtaja. Ensi vuoden alussa vetovastuun ottava Elliott hyppää veturin paikalle lennosta, sillä hänellä ei ollut pyrkyä tehtävään. Syyskokous avasi uudelle kyvylle mahdollisuuden vastuunkantoon, joten Elliott oli valmis, kun kutsu kävi. Tammikuinen presidentinvaali ajaa Elliottin sisälle maakunnalliseen pestiin. Tällä hetkellä pirkanmaalaisista vesilahtelaiset tuntevat Aura Elliottin parhaiten poliitikkona, sillä hän on asuinkunnassaan toista kautta kunnanvaltuutettuna ja ensimmäistä kertaa rakennus- ja ympäristölautakunnan puheenjohtajana. Molemmat postit ovat hänelle motivoivia ja mieluisia.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.