Haku Pirkanmaan hyvinvointialueen järjestöyhteistyöryhmään on alkanut – Akaalaiset järjestöt voivat nyt ehdottaa omia edustajiaan työryhmään

Pirkanmaan hyvinvointialueelle perustetaan järjestöyhteistyöryhmä, joka toimii yhteistyötahona järjestöjen ja julkishallinnon organisaatioiden välillä. Pirkanmaalaiset järjestöt voivat nyt ehdottaa omia edustajiaan työryhmään. Haku on avoinna 15.11.2023 asti, Pirkanmaan hyvinvointialue tiedottaa.

Yhteistyöryhmän tehtävänä on vahvistaa yhteistyötä sekä hyvinvointialueen ja järjestöjen välillä että Pirkanmaan järjestöjen kesken. Lisäksi tehtävänä on tuoda järjestökentän viesti ja osaaminen Pirkanmaan hyvinvointialueen strategia- ja ohjelmatyöhön sekä palveluiden kehittämiseen.

Ryhmän toimintaa valmistelevat yhteistyössä Pirkanmaan hyvinvointialue ja Artteli-kumppanuusyhdistys ry.  Järjestöyhteistyöryhmä kokoontuu neljä kertaa vuodessa, ja se voi tarvittaessa perustaa alatyöryhmiä tai kokoontua useammin. Työryhmässä työskentelystä ei makseta kokouspalkkioita tai kulukorvauksia.

Yhteistyöryhmään valitaan kaksi jäsentä kustakin järjestökategoriasta, joita on yhteensä 19. Järjestön toimija voi hakea mukaan järjestöyhteistyöryhmään oman alansa järjestöverkoston kautta tai sellaisen järjestön edustajana, joka toimii kattavasti koko Pirkanmaalla. Hakemuksesta tulee ilmetä ehdokkaan yhteistyöryhmään tuoma asiantuntijuus omassa järjestökategoriassaan ja mahdollisuus osallistua työskentelyyn virka-aikana osana omaa tehtäväänsä.

Linkki hakusivulle on julkaistu osoitteessa pirha.fi/jarjestoyhteistyo.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?