Influenssa- ja koronarokotuksien ajanvaraukset avautuvat – Akaan hyvinvointikeskuksessa järjestetään kaksi rokotuslauantaita

Akaan hyvinvointikeskuksessa järjestetään kaksi rokotuslauantaita 25.11 ja 2.12. Tarkemmat kellonajat ilmoitetaan myöhemmin. Kuva: Tarja Antola

Influenssa- ja koronarokotuksien ajanvaraukset avautuvat Pirkanmaalla 11.10.2023 kello 12. Koronan riskiryhmiin kuuluvien aikuisten rokotukset hoidetaan Akaassa Akaan hyvinvointikeskuksessa. Varaa aika verkossa tai puhelimitse 040 335 2702 (ma-to 8–16 ja pe 8–15).

Akaan hyvinvointikeskuksessa järjestetään kaksi rokotuslauantaita 25.11 ja 2.12. Tarkemmat kellonajat ilmoitetaan myöhemmin. Mahdollisista rokotustapahtumista, joihin ei tarvitse varata aikaa, ilmoitetaan myöhemmin.

Raskaana olevien naisten ja alle kouluikäisten lasten rokotukset tehdään Akaan äitiys- ja lastenneuvolassa, aika on varattava verkossa. Maksuttomaan rokotukseen oikeutetut koululaiset ja opiskelijat rokotetaan ensisijaisesti koulu- tai opiskeluterveydenhuollossa.