Kerran kuussa kuppila on taas auki – Ensimmäinen kokoontuminen tulevana keskiviikkona

Kesä alkaa olla ohi, syyskuuta jo eletään, mutta ei huolta: Akaan SPR-osaston Kerran kuussa kuppilan kesätauko on ohi ja taas kokoonnutaan osoitteessa Valtatie 9.

Kesän ajan Sykkeellä pidettiin sunnuntaikuppilaa, ja se saavutti suuren suosion. Väkeä oli kahvittelemassa joka sunnuntai mukavasti, tavattiin tuttuja ja istuttiin aurinkoisina päivinä pitkään ulkona rupattelemassa.

Nyt Kuppila avautuu 13.9. kello 14, ja jos sää vain suosii, tehdään Sykkeen lähipiirissä pieni luontopolku. Matkan varrella on kysymyksiä, joihin porukalla etsitään vastauksia. Sisällä juodaan kahvit ja ratkotaan myös pieniä aivopähkinöitä. Sisälle pääsee rollaattorillakin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?