VIISI TÄHTEÄ: Fantasiaseikkailu kaikilla mausteilla – ylenpalttinen runsaus antaa kasvot Arthur-legendalle

Legendaarinen kuningas Arthurin legenda elää vahvana, Noora Dadu tekee kiitettävästi roolin TTT:n Pyöreän pöydän ritarit -komediassa. (Kuva: TTT / Kari Sunnari)Korvissani kaikuvat edelleenkin Luontoäidin airueen riipaisevat sanat ”parempaa onnea ensi kerralla”. Näidenkin päivien luonnonkatastrofien - rankkasateiden, tulvien, syklonien, taifuunien, hurrikaanien, maasto- ja metsäpalojen, kivivyöryjen - kurittaessa ihmisiä noiden Nimuen sanojen ääreen on pakko pysähtyä. Tampereen Työväen Teatteri panee kaikkensa likoon keskiviikkona kantaesityksensä saaneessa Pyöreän pöydän ritarit -komediassa. Suuri näyttämö pursuaa fantasiaa kaikille aisteille. Legendaarinen Arthur sävähdyttää niin puhtaalla lapsenuskoisuudellaan kuin arvostusta herättävällä majesteettisuudellaan. Juho Gröndahlin käsikirjoitus ja Linda Wallgrenin ohjaus sekä mestarillinen näyttelijäntyö takaavat ravitsevan teatterituokion.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.