Mia Joki perheineen konsertoi Akaan kirkossa

Mia ja Harri Joen (kuvassa keskellä) perheeseen kuuluu kuusi lasta. Edessä Ancelin 12 ja takana vasemmalta Adelaine 9, Rosalin 16, Mia, Olivia 19, Harri, Daniel 15 ja Lumina 6) Kuva: Mikael Toivo

Gospellaulaja Mia Joki esiintyy yhdessä lastensa ja miehensä kanssa Akaan kirkossa lauantaina 9. syyskuuta kello 18. Konsertissa kuullaan musiikkia Joen uusimmalta, kymmenenneltä äänitteeltä, joka on The Best of -kokoelma-albumi. Se sisältää 12 suosituinta kappaletta 25 vuoden ajalta ja kaksi uutta sävellystä.

Harri-isä miksaa ja pitää puheen, pienimmät lapset esittävät koreografioita moniin kappaleisiin, Mia laulaa ja soittaa koskettimia, pian lähetystyöhön lähtevä Olivia soittaa kitaraa ja laulaa. Akaan seurakunnan puolesta tervehdyspuheen pitää Tero Kuparinen.

Suurimmasta osasta kappaleita on tehty myös taustavideot, joita on kuvattu muun muassa Kreetan rannikolla.

Tällä viikolla avautui myös Mia Joen ja perheen lapsien yhteinen näyttely Akaan pääkirjastossa Toijalassa. Tapahtukoon Sinun tahtosi -näyttelyn taiteilijat ovat Lumina 6, Adelaine 8, Ancelin 12, Daniel 15, Rosalin 17, Olivia 19 ja Mia 47. Taidenäyttely on avoinna 5.–29. syyskuuta kirjaston aukioloaikoina. Näyttely on ollut aiemmin esillä Viialan kirjastossa.

Taidenäyttelyyn ja lauantai-illan konserttiin on vapaa pääsy. Konsertin päätteeksi on tarjolla Mia Joen syntymäpäiväkakkukahvit.