Tervakosken Pato ei auennut – Syyskierroksen ensimmäinen vieraspeli ei parantanut Topan tilastoja

Vihtori Sormunen toi Topan peliin mukaan 62. minuutilla. Arkistokuva Oona Eskeli.

Jalkapallon miesten kolmosen syyskierroksen ensimmäinen vieraspeli ei tuonut Toijalan Pallo-49:lle parannusta vieraspelitilastoon. Keskiviikkona 2. elokuuta joukkue matkasi Tervakosken Padon vieraaksi. Pato käytti vieraiden virheet hyvin edukseen, voittaen kamppailun 4–1 (2–0).

Jo kymmenen minuutin kohdalla kotijoukkueen Daniel Nyman siirsi kotijoukkueen 1–0 johtoon. 38. minuutilla Eetu Tapanainen maalasi taukojohdoksi 2–0. Vihtori Sormunen toi Topan peliin mukaan 62. minuutilla. Viki pyöritteli aikansa Padon alakertaa, tuikaten lopulta kavennuksen. Toisen jakson vieraat pysyivät vajaa puoli tuntia maalin päässä. Eetu Tapanaisen toinen maali 74. minuutilla venytti eron kahteen maaliin. 3–1-tilanne oli sitten lopullinen ratkaisu pelille. Ajassa 90+6 osui kotijoukkueen Severi Manninen.

Pääosin Topan vieraspelit ovat olleet aika tuskaista katseltavaa. Seuraavaksi väännetään pisteistä kotona. Lauantaina 12. elokuuta tulee vastaan FC Haka j. Sadekelien jatkuessa pelipaikka on TP Areena.