Uusi toimitusjohtaja Pasi Muurinen: ”Jätehuolto on joukkuelaji ja tulevaisuuden ala”

Voimalaitos- ja polttotekniikan diplomi-insinööri Pasi Muurinen on johtanut 29-vuotiasta Pirkanmaan Jätehuolto Oy:tä maaliskuun alusta lähtien. Toimitusjohtaja on parhaillaan kuntakierroksella. Pirkanmaan Jätehuolto Oy palvelee 17 kuntaa Pirkanmaan 23 kunnasta. (Kuva: Matti Pulkkinen)– Saammeko oman jäteauton? kysyi Pasi Muurisen alakoulua käyvä tytär, kun hän kuuli isänsä siirtyvän Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n leipiin. Samaan hengenvetoon lapsi kehui taannoin oppitunnilla näkemänsä Bioman ja lajitteluseikkailu -musiikkiteatteriesityksen. Uusi toimitusjohtaja huomasi, miten luonteva osa pirkanmaalaisten arkea ja elämää 17 kunnan omistamasta jätealan toimijasta on tullut sen liki 30 vuoden toiminta-aikana. Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n uusi toimitusjohtaja Pasi Muurinen korostaa, että yhtiö tekee sadan asiantuntijansa voimin töitä nimenomaan tulevien sukupolvien eteen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.