Valkeakoskelaisella jäätelökioskilla asioineiden korteilta veloitettiin huomattavia summia viikkojen päästä käynnistä

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti 26. toukokuuta vastaanottaneensa muutaman päivän sisään useita rikosilmoituksia, joissa henkilöiden tileiltä on veloitettu huomattavia summia aiheettomien korttimaksujen vuoksi. Ostokset koskevat Valkeakosken Retkeilijät ry:n jäätelökioskilla Kauppatorilla Valkeakoskella vapun aikana asioineita henkilöitä, jotka ovat maksaneet ostoksensa maksukortilla.

Tiedotteen mukaan Valkeakosken Retkeilijät ry on ilmoittanut poliisille, että maksupäätteessä olleen teknisen vian vuoksi ainakin 168 asiakkaan tililtä on mennyt virheellinen veloitus. Valkeakosken Retkeilijät ry selvittää asiaa maksupäätepalvelun tarjoavan yhtiön kanssa.

Valkeakosken Retkeilijät ry toivoo virheellisen veloituksen kohteeksi joutuneiden ensisijaisesti ottavan yhteyttä sähköpostitse (var.posti@outlook.com) tai puhelimitse 040 726 3756 asian selvittämiseksi.

Myös poliisi kehottaa virheellisen veloituksen kohteeksi joutuneita olemaan ensisijaisesti yhteydessä Valkeakosken Retkeilijät ry:een asian selvittämiseksi, sillä asiassa ei ole syytä epäillä rikosta tapahtuneen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?