Aino Vaittinen ampui hopeaa ja pronssia Saksassa

Aino Vaittinen kilpaili viikonloppuna Saksassa.

Akaalainen Aino Vaittinen kilpaili viikonloppuna kansainvälisissä liikkuvan maalin kilpailuissa Saksan Walldorfissa. 50m normaalijuoksuilla Ida Heikkilä tähtäsi naisten sarjassa hopealle pistein 565. Kilpailun voiton vei Saksan Daniela Vogelbacher tuloksella 572. Aino Vaittinen oli kolmas tuloksella 562.

– Koko kilpailu oli vaikeeta työstämistä ja muutamia huonoja osumia sattui sekaan. Tulokseen en ole tyytyväinen, onneksi on kilpailuja jäljellä, joten täytyy vain petrata, mietti Aino Vaittinen päivän jälkeen.

Saksan Daniela Vogelbacher oli voittamaton myös 50m sekajuoksuilla. Hän tähtäsi naisten sarjan voittoon tuloksella 374. Aino Vaittinen oli kisan kakkonen jääden vain pisteellä saksalaisen taakse tuloksella 373. Kymppi 64:n Ida Heikkilä tähtäsi kisan kolmanneksi tuloksellaan 369.

– 50m sekareilla oli tasaista tekemistä. Kaseja kuitenkin tuli liikaa, jotka sitten tiputti, mutta pisteen päähän voitosta joka tietenkin harmittaa, harmitteli Vaittinen kisan jälkeen.

10m normaalijuoksuilla Ida Heikkilä tähtäsi naisissa hopealle tuloksella 553. Kisan voitti Saksan Vogelbacher pistein 564. Pronssille ampui Qatarin Anise Jama tuloksella 547. Aino Vaittinen sijoittui kisassa viidenneksi.