Vuokko Hovatta laulaa lauantaina Akaassa – Flooran päivän tapahtumassa kuullaan lempeää ja sielua hyväilevää musiikkia koko perheelle

Vuokko Hovatta laulaa Akaassa Flooran päivän tapahtumassa lauantaina 13. toukokuuta.

Akaan kaupungin, Akaan seurakunnan ja eri yhdistysten lauantaina 13.5. järjestämään Flooran päivän tapahtumaan saadaan kovan kansallisen tason vieras. Laulaja ja näyttelijä Vuokko Hovatta esiintyy Toijalassa Sampolanrannan pihapiirissä kello 13 Akaan tapahtuma- ja kulttuurikoordinaattorin Jarmo Julkusen kanssa.

– Olemme tunteneet Jarmon kanssa jo pitkään ja esiintyneet yhdessä ympäri Suomea ja ulkomaillakin. Aloitimme samaan aikaan Sibelius-akatemiassa vuonna 1992, Hovatta kertoo puhelimitse Akaan Seudulle.

Julkunen soittaa lauantain keikalla kitaraa.

Ultra Brassa laulanut ja monilla lastenmusiikkilevyillä sekä Kansallisteatterin ja Helsingin kaupunginteatterin lastenmusikaaleissa mukana ollut Hovatta on julkaissut myös soololevyjä. Akaassa kuullaan niiltäkin tuttuja, Aulikki Oksasen runoihin sävellettyjä kappaleita sekä tietysti lastenlauluja. Niitä Hovatta kertoo levyttäneensä jo lapsena espoolaisen Tapiola-kuoron riveissä.

Ipanapa-levyt puolestaan tehtiin aikuisiällä ja vastaiskuksi ränttätänttä-lastenmusiikille.

– Ipanapa-levyltä tulee Sikojen rakkaus, joka on Paula Vesalan säveltämä Ilpo Tiihosen runo, Hovatta kertoo.

Kaiken kaikkiaan Akaassa kuullaan hänen mukaansa lempeää ja sielua hyväilevää musiikkia koko perheelle.