Oras Tynkkynen johtaa kansanedustajien neuvottelukuntaa: ”Toivon erityisesti, että yhteistyö jatkuu riippumatta hallituspohjasta”

Sitran kestävyysratkaisut -teeman vanhempi asiantuntija Oras Tynkkynen sanoo, ettei ilmastonmuutos saa olla kaupunkeja ja maaseutua eottava asia. Hänen mielestään niiden välille syntyneet raja-aidat on onnistuttava kaatamaan. Tavoitteet ovat yhtäläiset kaikkialla. (Kuva: Matti Pulkkinen)Vaalipiirimme 20 parlamentaarikkoa järjestäytyivät maakuntaliiton johdolla Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnaksi. Sen puheenjohtajana on tämän vuoden ajan vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen ja varapuheenjohtajana demareiden Marko Asell. Pirkanmaan liitto on yhdessä alueen keskeisten edunvalvojien kanssa määritellyt yhteiset tavoitteet alkaneelle kaudelle. Niihin kuuluvat mm. satsaukset alueen liikenneyhteyksiin, tutkimuksen ja kehityksen rahoitukseen sekä osaajien saannin varmistamiseen. Isosta osasta tavoitteita voidaan varmasti Pirkanmaan kansanedustajien kesken olla pitkälle samaa mieltä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.