MTK:n Jyrki Wallin: ”Aktiivisten tilojen määrässä ollaan paikoitellen riskirajoilla”

MTK:n toiminnanjohtaja Jyrki Wallin sanoo, että kuluttajat ja poliitikot ovat ymmärtäneet kotimaisen ruoan ja ruokaomavaraisuuden tärkeyden. Hänen mukaansa Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliittoa ei syytetä enää oman jäsenkuntansa edun ajamisesta, vaan suomalaisen ruoan turvaaminen on yhteiskunnallisesti kaikkien yhteinen etu ja tehtävä. Sen sijaan raha ei vielä jakaannu oikeudenmukaisesti ruokaketjussa. Ruokamarkkinat on saatava nopeasti toimimaan nykyistä tasapainoisemmin maatalouden kannattavuuden parantamiseksi. Aktiivisten tilojen määrässä ollaan paikoitellen riskirajoilla. (Kuva: MTK)MTK:n toiminnanjohtaja Jyrki Wallin sanoo, että kuluttajat ja poliitikot ovat ymmärtäneet kotimaisen ruoan ja ruokaomavaraisuuden tärkeyden. Hänen mukaansa Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliittoa ei syytetä enää oman jäsenkuntansa edun ajamisesta, vaan suomalaisen ruoan turvaaminen on yhteiskunnallisesti kaikkien yhteinen etu ja tehtävä. Sen sijaan raha ei vielä jakaannu oikeudenmukaisesti ruokaketjussa. Ruokamarkkinat on saatava nopeasti toimimaan nykyistä tasapainoisemmin maatalouden kannattavuuden parantamiseksi. Aktiivisten tilojen määrässä ollaan paikoitellen riskirajoilla.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.