10-vuotiaan Tredun Kirsi Viskari: ”Nyt on oltava ketterä ammatillisessa koulutuksessa”

Tampereen seudun ammattiopisto eli Tredu on toiminut kymmenen vuotta. Johtaja Kirsi Viskari korostaa tulevaisuustyön tärkeyttä. Ammatillisen koulutuksen järjestäjän on oltava myös ketterä. Viskari soittaa varoituskelloa ja kysyy, mistä tulevaisuudessa saadaan pätevät ja työllensä omistautuvat opettajat. (Kuva: Tredu)Kymmenen vuotta toimineen Tampereen seudun ammattiopiston eli Tredun juuret ulottuvat yli 130 vuoden taakse Tampereen kauppaopiston perustamiseen. Johtaja Kirsi Viskari herättelee tunnistamaan ammatillisen koulutuksen vaiherikkaan historian. Hänen mukaansa maamme toiseksi suurimman ammatillisen koulutuksen järjestäjän on kyettävä katsomaan tulevaisuuteen, ja sen on oltava toiminnassaan ketterä. Nykymuotoinen Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Sen koulutustarjonta mahdollistaa peräti runsaan 60 tutkinnon suorittamisen. Tälläkin hetkellä oin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa taivaltaa omaa koulutuspolkuaan. Tredulla on 14 toimipistettä ympäri Pirkanmaata. Toimipaikat ovat Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Virroilla ja Tampereella.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.