Akaalainen hakija valittiin Pirkanmaan liiton henkilöstöjohtajaksi

Mirva Kandolin on Pirkanmaan liiton uusi henkilöstöjohtaja.

Maakuntahallitus on valinnut Pirkanmaan liiton henkilöstöjohtajan virkaan Mirva Kandolinin Akaasta. Kandolin on hallintotieteiden ja kauppatieteiden maisteri, ja hän työskentelee tällä hetkellä hallintopäällikkönä Hämeen liitossa.

Valintaryhmään kuuluivat maakuntajohtaja AnnaMari Ahonen, maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto sekä maakuntahallituksen jäsenet Ilkka Sasi, Hannu Ruuska ja VirvaMari Rask.

Pirkanmaan liitossa avoinna olleeseen henkilöstöjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 39 hakemusta, joista haastateltiin viisi. Yksi hakijoista peruutti hakemuksensa. Soveltuvuusarviointiin lähetettiin kaksi hakijaa.

Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hyväksi luetaan kokemus kunnallisesta henkilöstö-, talous- ja hallintojohtamisesta. Eduksi katsotaan hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä muut viestinnälliset valmiudet.

Uusi virka liittyy strategiatyön aikana nousseeseen tarpeeseen henkilöstöjohtamisen vahvistamisesta ja talon sisäisten prosessien kehittämisestä. Maakuntahallitus perusti henkilöstöjohtajan viran 13.2. pidetyssä kokouksessaan ja julisti sen haettavaksi.