POK:n toimitusjohtajuuden jättävä Timo Mäki-Ullakko: ”Kaupan mielenkiintoisimmat ajat ovat vasta alkamassa”

Toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko oivalsi runsas kymmenen vuotta sitten, että osuuskauppa menestyy, kun se nostaa ruoan ja ruoka-asiakkaan ykköseksi. Hänen mukaansa Pirkanmaan Osuuskaupan rikkaus ja voimavara on erilaiset kaupat, joiden valikoimat täyttävät kunkin kaupan asiakkaiden odotukset. (Kuva: Matti Pulkkinen)Maassamme on 19 maakunnallisesti toimivaa osuuskauppaa, joista toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakon luotsaama Pirkanmaan Osuuskauppa on valtakunnallisesti tunnettu ja arvostettu innovatiivisuudestaan. Elintarvikekaupan myyntieuroilla mitattuna Suomen toiseksi suurin osuuskauppa POK on keskittynyt runsaan vuosikymmenen ajan ruokakauppaan. Mäki-Ullakon mukaan ratkaisu on osoittautunut oikeaksi ja viisaaksi. Pian toimitusjohtajuutensa jättävä Mäki-Ullakko korostaa, että koko vähittäiskaupan historian mielenkiintoisimmat vuodet ovat vasta pian käsillä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.