ToPalla oli vaikeaa Joutsassa – Omissa soi kymmenesti, kun JoSePa näytti kaapin paikan futsalin Ykkösessä

Miesten Futsal-Ykkösessä Toijalan Pallo-49:n vieraspeli Joutsassa päättyi selvään tappioon. Lauantaina 11. maaliskuuta Joutsan liikuntahallin peliä hallitsi vahvasti kotijoukkue. Joutsan Seudun Pallo päihitti akaalaiset selkein 10–2 (6–1) lukemin.

Vieraiden alku oli masentavan tuttua, kun kotijoukkue otti alle neljässä minuutissa 2–0 johdon. Vieraiden avausmaali tuli kotijoukkueen johtaessa 3–0, kun Ere Salmen syötön maaliin sijoitti Kim Lingman ajassa 10.34.

JoSePa venytti taukojohdon lopulta 6–1-lukemiin. ToPan puolustuspelaaminen antoi kotijoukkueelle paljon mahdollisuuksia maalintekoon, eikä lohkokakkonen jättänyt niitä käyttämättä.

Pelin kuva ei juurikaan toisella jaksolla muuttunut. Kotijoukkue teki ensin neljä maalia, kunnes ToPa sai toisen maalinsa. Jani Kirjavaisen osumaan syötön antoi Janne Hevonoja. Maali syntyi ajassa 38.26.

Lauantaina reissu Espooseen

ToPa tarvitsee nyt kauden toisen vierasvoittonsa, kun joukkue kohtaa ensi lauantaina Espoon Leppävaaran liikuntahallissa EBK:n. Sekään ei riitä, jos FC Rauma omassa pelissään kaataa Vehmaisten Urheilijat.

VehU on jo varmistanut sarjavoittonsa. Sarjassa pysymisen suhteen nyt mennään sillä linjalla, että sijoilla 10–12 olevat joukkueet putoavat kakkoseen. Viikonlopun neljän saalistetun pisteen ansiosta FC Rauma on yhdeksäntenä kaksi pistettä ToPaa edellä.

JoSePan parhaana palkittiin tehot 3+2 iskenyt Janne Kosunen. ToPan paras oli Kim Lingman.

Suomen cup avaa kesäkauden

Tämänvuotiseen jalkapallon Suomen cupiin ilmoittautunut TP-49 pelaa ensimmäisen cup-pelinsä sunnuntaina 19. maaliskuuta. Nopealla aikataululla vaihtuvat siis futsalin pelivarusteet jalkapallovermeisiin.

ToPa kohtaa Tampereen Kauppi 3 talvikentällä läntisen alueen vitosessa pelaavan FC Lasten Urheiluyhdistyksen. Peli alkaa kello 18.45