Vuoden ensimmäisessä verenluovutuksessa verta luovutti 72 henkilöä – Ensikertalaisia oli mukana viisi

Vuoden 2023 ensimmäinen verenluovutus Akaassa järjestettiin Toijalan seurakuntatalolla. Rekisteröityneitä luovuttajia tilaisuudessa oli 82, heistä verta sai luovuttaa 72. Kuva Oona Eskeli.

Toijalassa järjestettiin vuoden ensimmäinen verenluovutustilaisuus torstaina 2. maaliskuuta Toijalan seurakuntatalon yläsalissa. Ajanvarauksia ja rekisteröityneitä luovuttajia tilaisuudessa oli 82, heistä verta sai luovuttaa 72. Ensikertalaisia oli mukana viisi.

– Toijalan seurakuntatalolla on käynyt tasaisesti luovuttajia. Kaikille luovuttajille iso kiitos, verenluovutuksen yhdyshenkilö Helena Lampinen kiittää.

SPR:n liikkuva veripalvelu on ilmoittanut ajankohdat kahdelle seuraavalle luovutukselle. Ensimmäinen on keskiviikkona 3. toukokuuta kello 14.00–18.30 ja toinen torstaina 6. heinäkuuta kello 14.00–18.30

– Ole hyvä tallenna päivät kalenteriisi, varaa aika sähköisessä ajanvarauksessa sekä täytä terveyskysely. Seuraa myös ilmoittelua mahdollisista nopealla ilmoituksella tulevista luovutustarpeista, Lampinen pyytää.