EDUSKUNTAVAALIT 2023: Pirkanmaan Sosialidemokraatit tähtää ykköseksi, kuusi kansanedustajaa Arkadianmäelle

Pirkanmaan Sosialidemokraatit on asettanut tavoitteensa korkealle. SDP tavoittelee kuutta kansanedustajan paikkaa Pirkanmaan vaalipiirissä. Puheenjohtaja Roope Lehto kertoo, että puolueen vaaliorganisaatiot on viritetty täyteen tehoon. Hänen mielestänsä puolueen ehdokaslista on taitavasti koottu. (Kuva: Matti Pulkkinen)Puheenjohtaja Roope Lehto toivoo, että huhtikuisten eduskuntavaalien tulos johtaisi kivuttomasti hallitusohjelman ja hallituksen muodostamiseen. Demaripomon mielestä kuukausia kestävä hallituksen kokoon juokseminen ei oli kansakunnan eikä yhteiskunnan edun mukaista. Lehto aistii, että eduskuntavaaleista tulee aktiiviset. Pääministeripuolue tavoittelee jatkoa, jonka toteutumiseksi piirijohtajan mukaan Pirkanmaan demarit tekevät oman osansa. Puolue tavoittelee kuutta kansanedustajan paikkaa Pirkanmaan vaalipiirissä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.