EDUSKUNTAVAALIT 2023: Keskustan kärkiteemoja ovat maatalous, omavaraisuus ja huoltovarmuus

Pirkanmaan Keskustaa johtava yrittäjä Tuukka Liuha odottaa, että puolue saavuttaa tulevissa eduskuntavaaleissa paremman tuloksen kuin viimeaikaiset gallupit ovat enteilleet. Liuha on vakuuttunut siitä, että Pirkanmaan vaalipiirin 20. kansanedustajan paikasta käydään loppumetreillä kova kisa. (Kuva: Matti Pulkkinen)Yhteiskuntamme on vaarallisen haavoittuvainen monilta osin. Pirkanmaan Keskustan puheenjohtaja Tuukka Liuha kritisoi, ettei maassamme ole edes Ukrainassa riehuvan sodan herättämänä tehty läheskään riittävästi maatalouden, omavaraisuuden eikä huoltovarmuuden hyväksi. Keskustajohtajan mielestä kyseiset asiat nousevat ansaitusti lähestyvien eduskuntavaalien kärkiteemoiksi. Hän on vakuuttunut, että sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen tila puhuttaa suuresti. Sen sijaan Nato-jäsenyydestä keskustavaikuttaja ei toivo muodostuvan sisäpoliittista pelinappulaa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.