ToPan naisten futsal-joukkue pysyy sarjassa kolmantena – Jalkavammaa pitkään potenut Essi Jokinen palasi kokoonpanoon

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue jatkoi läntisen alueen naisten futsalin kolmosen sarjapelejä lauantaina 21. tammikuuta. Takana on nyt neljä kahden pelin turnausta.

Tulostahti on näissä viikonlopputurnauksissa ollut aina sama. Yksi voitto ja yksi häviö. Lauantaina pelipaikkana oli Emäkosken koulun liikuntahalli Nokialla.

Avauspelissä vastaan asettui FC Nokia/3, jolla pistetili oli vielä avaamatta. Eikä siihen tilastoon muutosta antanut ToPa:kaan, vaikka avausjakso maaleitta mentiinkin.

Toinen pelijakso alkoi Ella Järvisen maalilla. Hanna Heikkilä lisäsi johdon 2–0:aan, kunnes nokialaiset pääsivät kaventamaan. Vajaa puoli minuuttia myöhemmin Milla Jokinen muutti numerot 3–1:een.

FC Nokian kavennus tuli ajassa 26.45, siis 3.15 ennen päätössummeria, mutta ToPan Jenna Hurtig pisti lopullisesti pelin pakettiin kahdella maalillaan. Akaalaisille siis 5–2 voitto.

Toistaiseksi ylikäymätön este tämän kauden peleissä, Mäntän Valo, tuli ToPalle vastaan toisessa pelissä. Valon pelaajan omaan maaliin tekemällä osumalla ToPa vei avausjakson.

Valo tasoitti, kun viitisen minuuttia toista jaksoa oli pelattu. Hyvin liikkuva vastustaja teki ToPan maalintekoyritykset hankaliksi, ja myös virhetili karttui uhkaavasti punapaidoilla.

Ajassa 29.01 Valo ratkaisi pelin toisella maalillaan.

ToPalla on vielä yksi mahdollisuus kaataa mänttäläiset, kun joukkueet maaliskuussa kohtaavat Akaa Areenalla.

Lohkon kolmantena olevan ToPan peli on parantunut kauden edetessä. Nyt koettiin sekin ilouutinen, että jalkavammaa pitkään potenut Essi Jokinen palasi kokoonpanoon.

ViiPV ja TP-49/Veikot pisteille

Läntisen alueen futsalin miesten vitosessa molemmat akaalaisjoukkueet pelasivat tuloksekkaan viikonlopun. Perjantaina 20. tammikuuta Viialan Peli-Veikot esiintyi voitollisesti Akaa Areenalla. Pispalan Ponnistus-79 Akatemia, sai todeta akaalaisten nousuvireen, kun ViiPV otti kauden avausvoiton lukemin 7–2. Ennestään joukkueella oli plakkarissa viime kierrokselta saatu tasapeli.

Futsal-kausia ViiPV:tä huomattavasti enemmän omaava Toijalan Pallo-49/Veikot, vieraili lauantaina Tervakosken Delfort Areenalla. Kotijoukkue, lohkokakkonen Tervakosken Pato/2, vei avausjakson 3–1.

Akaalainen yhdistelmäjoukkue otti kuitenkin pelin ohjat käsiinsä toisella jaksolla voittaen sen 2–4. Näin tuloksena oli tasapeli 5–5.

Hiukan tarkemmalla viimeistelyllä vierasjoukkue olisi napannut täydet kolme pistettä. TP-49/Veikot on nyt sarjassa neljäntenä.