Yhteiskuntasuhdejohtaja Jenni Ruokonen: ”Laaja yhteistyö synnyttää hyvinvointialueen menestyksen”

Pirkanmaan hyvinvointialue suosii laaja-alaista yhteistyötä, ja se arvostaa monipuolista sidosryhmäkenttää. – Tästä syystä Pirkanmaan hyvinvointialue on perustanut yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävän, sitä hoitava Jenni Ruokonen uskoo. Hänen mukaansa myös hyvinvointialueen on kannettava oma kortensa kekoon Pirkanmaan maakunnan kasvun ja kehityksen hyväksi. (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaa on 21 hyvinvointialueesta ainoa, joka on palkannut yhteiskuntasuhdejohtajan. Uudenlaista tehtävää hoitaa vesilahtelainen hallintotieteiden maisteri Jenni Ruokonen, joka työskenteli aikaisemmin vuosikymmenen Elinkeinoelämän keskusliitossa. Edunvalvonnan ammattilainen korostaa, että Pirkanmaan hyvinvointialueen on tehtävä oma osansa maakunnan kasvun ja kehityksen hyväksi. Hänen mielestään noin 20 000 työntekijän organisaatio on takuuvarmasti kiinnostava kumppani toimijalle kuin toimijalle.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.