Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy starttaa pirkanmaalaisjohdossa – Alasentien mukaan kaikki hyvinvointialueet ovat valmiina 1.1.2023

Pirkanmaan hyvinvointialueen muutosjohtajalla Jukka Alasentiellä riittää kysyntää. Konkari haluttiin muun muassa uutukaisen Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Alasentien mukaan maamme kaikki hyvinvointialueet ovat kirineet niin, että jokainen on valmis aloittamaan toimintansa 1,. tammikuuta 2023. (Kuva: Rami Marjamäki)21 hyvinvointialuetta, Helsinki sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS miettivät nyt, merkitsevätkö ne uutukaisen Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n osakkeita parhaillaan käynnissä olevassa osakeannissa. Uutukaisen yhtiön tarkoituksena on tuottaa omistajillensa omakustannushintaan asiantuntija-, neuvonta-, yhteistyönalusta-, kehitys- ja lainsäädäntöön vaikuttamispalveluja ja soveltamisen tukea sekä vaikuttamis- ja edunvalvontapalveluja. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Pirkanmaan hyvinvointialueen muutosjohtaja Jukka Alasentie.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.