Vasemmistoliiton Pirkanmaan piirijärjestölle uusi puheenjohtaja – Anna Jukantupa kannustaa vasemmistoliittolaisia uudenlaiseen tekemiseen

Vasemmistoliiton Pirkanmaan piirijärjestön puheenjohtajana vuoden alussa aloittava ylöjärveläinen sosionomi (YAMK) Anna Jukantupa on mukana kotikaupunkinsa kunnallispolitiikassa ja maakunnallisessa päätöksenteossa maakuntavaltuustossa. Hän on Vasemmistoliiton puoluevaltuuston jäsen. Piirijohtajana hän aikoo aktivoida ja monipuolistaa järjestön toimintaa. (Kuva: Matti Pulkkinen)Vasemmistoliiton Pirkanmaan piirijärjestö saa uuden puheenjohtajan vuoden vaihteessa. Silloin vetovastuu siirtyy ylöjärveläiselle sosionomi (YAMK) Anna Jukantuvalle, joka työskentelee joulukuun loppuun asti valvonta-asiantuntijana Tampereen kaupungin sote-palveluissa. Tammikuusta lähtien hän on uutukaisen Pirkanmaan hyvinvointialueen palkkalistoilla. Jukantuvalla on vankka kokemus ammattiyhdistysliike- ja järjestötoiminnasta.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.