Maakunta-Antit Jaakko Herralalle ja Jukka Alasentielle

Muutosjohtajat Jaakko Herrala ja Jukka Alasentie saivat Maakunta-Antit. Patsaat ja kunniakirjat ojensivat toimitusjohtaja Olli Sirén ja Maakunnan Matti, toimittaja Matti Pulkkinen. (Kuva: Anne Paloneva)
Muutosjohtajat Jaakko Herrala ja Jukka Alasentie saivat Maakunta-Antit. Patsaat ja kunniakirjat ojensivat toimitusjohtaja Olli Sirén ja Maakunnan Matti, toimittaja Matti Pulkkinen. (Kuva: Anne Paloneva)

Pirkanmaan paikallislehdet jakoivat Antin-päivänä Medialiiton Maakunta-Antti-patsaat sote- ja pelastustoimen ja Pirkanmaan hyvinvointialueen rakentamisen airueille, muutosjohtajille Jaakko Herralalle ja Jukka Alasentielle.

Pirmediat Oy teki Maakunta-Anteista aloitteen, ja palkitseminen tapahtui kaikkien maakunnassa ilmestyvien paikallislehtien toimesta.

Molemmat tunnustuksen saajat ovat tehneet yhteiskunnallisesti merkitykselliset työurat, ja ne jatkuvat, vaikka herrat ovatkin jo eläkkeellä.

Herrala ja Alasentie ovat antaneet kasvonsa ja mittavat työpanokset niin pääministeri Juha Sipilän (kesk.) maakuntauudistuksen rakentamiselle kuin pääministeri Sanna Marinin (sd.) toteuttamalle sote- ja pelastustoimen uudistukselle ja Pirkanmaan hyvinvointialueen luomiselle.

Molemmat palkitut ovat työskennelleet tuloksellisesti niin maakunta- kuin valtakunnan tasolla.

Luovutuspuheissa nousivat esille Herralan ja Alasentien mediayhteistyötaidot sekä heidän kykynsä pitää kansalaista, maakuntalaista kaiken tekemisen keskiössä.

Pirmedioiden toimitusjohtaja Olli Sirén ja Maakunnan Matti, Matti Pulkkinen luovuttivat huomionosoitukset saajilleen Kymmenenmiehen talossa Tampereella keskiviikkoaamuna pidetyssä antin-päivän juhlassa.