Jari Mutaselle pronssia voimanostossa – Akaan Voimalle ensimmäinen SM-mitali

Jari Mutanen teki SM-kisoissa maastanostossa oman ennätyksensä 255.

Mastersien klassisen voimanoston SM-kilpailut järjestettiin Oulussa 18.–20.11. Mukana oli Akaan Voimaa edustava Jari Mutanen, joka kilpaili sarjassa M40, 120 kg.

Mutanen otti tiukan taistelun jälkeen Akaan Voiman ensimmäisen SM-mitalin, joka oli pronssinen. Siihen vaadittiin maastanostossa uusi oma henkilökohtainen ennätys 255 kiloa. Mutasen jalkakyykkytulos oli 240 ja penkkipunnerrustulos 137,5.

Sarjan voitti Markus Granö yhteistuloksella 710 kiloa. Toiseksi sijoittui Juha Martikainen 662,5, ja Jari Mutasen yhteistulos oli 632,5.

Akaan Voima on perustettu tämän vuoden tammikuussa. Mutanen on yhdistyksen puheenjohtaja.

Jari Mutanen (oik.) sijoittui kolmanneksi Mastersien klassisen voimanoston SM-kilpailuissa sarjassa M40, 120 kg. Sarjan voitti Markus Granö (kesk.) ja hopealle sijoittui Juha Martikainen.