Politiikka on voimakkaasti läsnä hyvinvointialueen synnyttämisessä

Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola ja muutosjohtaja Jukka Alasentie sanovat, että sote- ja pelastustoimen uudistusta säätävien lakien henki demokratiasta toteutuu kiitettävästi Pirkanmaalla. Politiikka on hyvinvointialueella erittäin aktiivisesti ja vaikuttavasti mukana. Erhola ja Alasentie ovat vakuuttuneita, että aluevaltuuston ensimmäisen kauden työskentely herättää ihmisten kiinnostuksen aluevaltuuston 79 paikkaa kohtaan vuoden 2025 aluevaaleissa. (Kuva: Rami Marjanäki)Hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola ja muutosjohtaja Jukka Alasentie sanovat, että sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen lainkirjain demokratian toteutumisesta täyttyy vahvasti Pirkanmaalla. Heidän mukaansa toiminnan valmistelun ja käynnistämisen poliittinen ilmapiiri on kannustava ja tulevaisuusorientoitunut. Kaksikko kuvaa poliittista päätöksentekoa intensiiviseksi ja poliittisia päätöksiä hyvinvointialueen tärkeäksi pääomaksi.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.