Antti Peltola kisaa Järvenpään kaupunginjohtajan paikasta tällaisessa seurassa

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola jalkautui elokuun lopulla muun johtoryhmän kanssa Toijalan torille kertomaan kaupungin uudesta strategiasta. Kuva: Tarja Antola

Järvenpään kaupunginhallitus päätti keskiviikkona, että se kutsuu Järvenpään kaupunginjohtajan virkaa hakeneista 18 henkilöstä yhdeksän haastatteluun. Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola on yksi haastattelukutsun saaneista.

Myös muilla haastateltavilla on kokemusta johtotehtävistä. Jorma Haapanen on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelujohtaja ja Kotkan entinen palvelujohtaja, Markku Hyttinen Hengitysliitto ry:n toiminnanjohtaja ja entinen Pornaisten kunnanjohtaja. Anu Laitila on Keravan kaupungin vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja ja Iiris Laukkanen Järvenpään vt. kaupunginjohtaja. Hannele Mikkanen on Liperin kunnanjohtaja ja Matti Muukkonen Itä-Suomen yliopiston yliopistonlehtori sekä entinen Kyyjärven, Suomenniemen ja Pyhärannan kunnanjohtaja. Heidi Nygren on Kalliola-konsernin toimitusjohtaja ja entinen Vantaan kaupungin työllisyysjohtaja. Pirjo Siren on Sipoon kunnan kehitysjohtaja.

Haastattelut pidetään ensi maanantaina 31. lokakuuta. Soveltuvuusarvioinnit on tarkoitus järjestää 1.–3. marraskuuta, kärkihakijoiden paneeli ja valtuustoryhmien haastattelu 14. marraskuuta ja kaupunginjohtajan virkavaali valtuustossa 21. marraskuuta.

Antti Peltola (1977) aloitti Akaassa vuonna 2019, ja sitä ennen hän työskenteli Järvenpään talous- ja hallintojohtajana.

Juttua täydennetty 28.10. kello 11.20 ja kello 14.44 hakijoiden lisätiedoilla. 

Lue  myös:

Antti Peltola eteni jatkoon Järvenpään kaupunginjohtajakisassa

Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola hakee Järvenpään kaupunginjohtajaksi – Valinta tehdään jo marraskuun puolivälissä